2021-06-14 10:03:16• hírek • Refszatmar.eu

Zenés áhítat Erdődön

„Uram taníts imádkozni” – címmel igehirdetési sorozat hangzik vasárnap délelőttönként az Erdődi Református Egyházközség templomában. Elmúlt vasárnapon zenés áhítat keretében hangzott az üzenet.

Kaszakiczki Csongor az imádság nehézségeiről szólt Jakab apostol levele 4. részének 2. verse alapján: „és nincs semmitek, mert nem kéritek. (Jakab 4,2b) Az imádság megnyitja szívünk ajtaját, úgy, hogy Jézus minden nyomorúságunkba és tehetetlenségünkbe beléphet. És akkor új és csodálatos dolog történik: az imádkozás ideje a csendesség igaz ideje lesz, amikor Jézus lábainál vagyunk és rámutat mind arra, ami fáradttá és csüggedté tesz bennünket. Adja az Úr, hogy ezt megtapasztaljuk s igy imádkozzunk. – biztatott a lelkipásztor.

Tóth Eszter kántornő vezetésével alternatív zenés áhítattá vált az istentisztelet második része. Kocsis Erik kísért gitáron és zongorával. Lélekben elcsendesedhettek és figyelhettek az Úrra, közben dicsérhették Őt: Mely igen jó az Úr Istent dicsérni, Rejts most el, Hús vér templom – kezdetű lelki énekekkel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: